1111
. Hovedside .

Oslo soul children
Livsglede 4
(2014)
Oslo Soul Children er ute med sitt fjerde album i den populære Livsglede-serien. Her presenteres 10 splitter nye låter for barn og tweens, som omhandler ulike sider ved troen og livet. I januar ble koret hardt rammet da en av kormedlemmene omkom i hesteulykken på Bjørkelangen. Det var ufattelig trist og er litt uvirkelig at ei av korsangerne døde så brått. Innspillingen av ”Livsglede 4” hadde såvidt begynt da ulykken fant sted, og kormedlemmer, foreldre og ledere ble naturligvis sterkt preget av dette. Venninnens bortgang har også styrket medlemmene i troen på himmelen og håpet om at vi får treffe igjen de som har gått bort. Mange av sangene på albumet ble til i etterkant av denne hendelsen, og vi opplever nå at ”Livsglede 4” har sanger til oppmuntring, trøst og håp, for liten og stor, midt i livet!

 

 


 

Mandal barnegospel
Takk takk takknemlig
(2013)
Plata inneholder ti nyskrevne sanger som er signert korets dirigent, eller andre voksne tilknyttet koret. Sangene spenner vidt fra rolige ballader, til rapp og latinamerikanske rytmer. Den er blitt til ved hjelp av Leif Gjertviksten i LL Studio, profesjonelle musikere og er innspilt i Sanden Studio. Dette har ført til et produkt vi er veldig stolte av, og som vi har lyst til at flere skal få høre, sier Marianne Frivold

 

 

 


 

bit
joy peace love
(2013)
Barnekoret BIT (Barn I Tilbedelse) fra Pinsekirken i Sandvika er nå ute med sitt andre album, som har fått tittelen “Joy Peace Love”. Her synger barn i alderen fra 4-15 år, og dette er en plate barn i alle aldre vil glede seg over! Inneholder fem egenskrevne sanger og fem coverlåter. Det hele under ledelse av Tove Aune Gulbrandsen, og produsent Ronny Janssen (Seven, Emeline & Sunniva m.fl) Ta del i denne fantastiske korfesten!

 

 

 


 

Mathias og Pernille
Reis deg opp
(2013)
Endelig er oppfølgeren til Mathias Fjalsett sitt debut album «Min helt» her. Mathias har siden forrige utgivelse rukket å bli 10 år, og har siden debuten blitt en erfaren konsertartist. Denne gang har Mathias fått med seg sin storesøster Pernille (13). Pernille har tross sin unge alder lang fartstid som sanger. Det siste året har hun vært en viktig del av Mathias sine konserter, og før dette var hun med i Jentegruppa Seven i fire år. Det ble derfor naturlig at dette albumet ble et Mathias- og Pernille-album. «Reis deg opp» har godt forfeste i pop-sjangeren, men med tydelige hint av både funk, west-coast og gospel. Et viktig mål har vært at dette skal være et album som fungerer for hele familien, om den så spilles i stua eller på bilferie. Albumet består av 10 låter med en miks av fengende oppelåter og noen flotte ballader. I produsentstolen denne gang sitter Thomas Børud, og med flere tiår bak seg som produsent av nettopp denne type musikk, så har plata fått det soundet og særpreget som har vært målet.

www.mathiasfjalsett.no


 

 

Janne og Kåre Skuland
Henda i været
(2012)
11 nye barnesanger med Janne og Kåre Skuland har fått plass på en ny barne-CD med tittelen HENDA I VÆRET! I tillegg til at dette er en drivende god musikkproduksjon for barn, så er det også en eksepsjonelt nyttig ressurs CD for barnearbeidere i søndagsskole og barnegrupper. CDen inkluderer nemlig både sangtekster med besifring for gitar eller piano, samt singback-spor til hver eneste sang! Det er lagt vekt på at sangene skal fungere godt som allsanger for barna. Flere av sangene har også et litt røffere uttrykk som gjør at også tøffe gutter synes det er gøy å synge med!

 

 


 

 

 

Savannah og Seven-jentener
Tommel opp!
(2012)
Seven-jentene er ute med sitt åttende album, og med seg har de Savannah (6). På dette albumet har Savannah fått boltre seg med mange egne låter - godt sufflert av Seven. Albumet inneholder 10 nye låter signert Melinda Løver og Britt-Venke Oldebråten. Fengende melodier og gode bibelske tekster full av positiv og smittende energi!.


www.seven-jentene.com

 

 


Jarle Waldemar
Når det stormer
(2011)
"Når det stormer" er tredje barneCD i serien med kjente søndagsskolesanger i moderne uttrykk. Her gir Jarle Waldemar gamle søndagsskolesanger en ny vår med friske og fengende rytmer.

KLIKK HER FOR SMAKEBIT

CDer i serien er:
- Om jeg er liten eller stor (2008)
- Jesus elsker alle barna (2009)
- Når det stormer (2011

Notehefte og singback.
www.jarlewaldemar.no
 


 

Emeline og Sunniva
Inntil Deg
(2011)
Søstrene Emeline (14) og Sunniva (12) kommer nå med sitt tredje album: Inntil Deg. Mer helstøpt enn noen gang med strykere, blåsere og fullt band med noen av landets beste musikere. Inntil Deg handler mye om nestekjærlighet, kjærlighet til Gud og til hverandre. Jentene håper at tekstene kan være til inspirasjon for andre. Vi lever i en travel hverdag, men vi må ikke glemme å være et medmenneske. Stoppe opp litt og lytte til en som trenger å bli hørt og gi et lite smil er en oppfordring fra fra Emeline & Sunniva.

 

 

 


Witness
Millionar av takk
(2011)
Elevene fra 5.-7. klasse fra Avaldsnes i Avaldsnes Menighet sitt kor Witness har gitt plate: Millioner av takk. CD'en inneholder tolv spor som alle er tekstforfatter Åse Elise Osmundsen og pianist Ellinor Bårdsen sitt verk.

 


 

Superbarna
Superstjerne
(2011)
Superbarna er tilbake med sitt tredje album! "Superstjerne" oser av musikalsk kvalitet og stor sangglede. Albumet markerer at musikk av og for barn skal være god, gjennomarbeidet og seriøst bra! Superbarna har fått med seg store navn blant norske musikere. Alexander Rybak er med på den gode sommerlåten "Na na na". Tusenkunstner Stian Carstensen er med på trekkspill og banjo. De har også med seg Torsten Lofthus på trommer, Audun Erlien, Jonny Sjo og Lewi Bergrud på bass, Jens Petter Antonsen på blåseinstrumenter, Frode Østang Mangen, Iver Olav Erstad og Stein Austrud på lekne tangenter, og Knut Bjørnar Asphol på gitarer. "Superstjerne" er et godt musikalsk håndverk, kombinert med gode låter!


 


 

Jentegruppa Seven
Det er gull
(2011)
Sevenjentene er her igjen med ny herlig CD med 12 sterke låter knyttet opp mot vers og historier fra Bibelen. Med jentenes klokkeklare vokal og fengende arrangementer vil nok dette fort bli en favoritt hos barna. Her er GULL til liten og stor. Jentegruppa Seven runder 8 år og driver fortsatt med stor konsertvirksomhet rundt i Norge. Sangene er laget av duoen Britt- Venke Oldebråten og Melinda E. Løver. Funky som aldri før, og produsert av Ronny Janssen.

 


 


 

Marthias Fjalsett
Min helt
(2011)
Endelig en barneplate også for gutta! Mathias Fjalsett kommer her med sitt debutalbum. 10 fengende låter med fokus på gleder og utfordringer i hverdag, og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. Sjanger i grenseland mellom funk, soul, westcoast og gospel. Fengende oppelåter og noen flotte balader. Selv om dettte er en barneplate skal det ikke gå på bekostning av kvaliteten. Låtene er for det meste skrevet av Henrik Fjalsett, men andre som bidrar på låtsiden er Thomas Børud, Melinda og Britt-Venke (Seven-jentene) og Vegar Hoholm (Jarle Waldemar m.m).

 


 


 

Quartz
synger enda mer om Jesus
(2011)
Quartz er en kristen vokalgruppe med bredt sjangerspekter. Nå har de latt seg inspirere av en sine barndoms helter, Gerhard Fjelde, og spilt inn en barne-CD full av gode kristne barnesanger. Mange av sangene er helt acappella, det vil si uten instrumenter, og ellers er gode musikervenner med å sette ekstra farge på utgivelsen. Platen består av en miks med sanger tilbake til Gerhard Fjelde sine velkjente "Gerhard og barna"-plater, men med nye innpakning i form av nye arrangementer og vrier på sangene. Det er også helt nye barnesanger med på platen.
 

 

 


Søndagsskolen
Propell
(2011)
Spennende CDer fra søndagsskolen.

www.primamusic.no

 

 

 

 


 

Caromilie
Sånn som vi er
(2011)
CaroMilie er ute med sin andre cd-utgivelse, nok engang med melodier skrevet og komponert av pappa Tor Jørgen Ellingsen. Grand Prix-buzzet for et par år siden er nå et tilbakelagt stadie, og jentene er i tillegg blitt et par år eldre. Dette gjør albumet til et mer "modent" album både innholdsmessig og sangmessig. Her går det fra catchy uptempo låter som Vi trenger hverandre og Jeg vil bare danse, via gospel-influert r&b i Good to know, til den fantastiske balladen Du elsker meg og avslutnings-'rysaren' Call on Jesus. Her er det rett og slett masse bra musikk for pengene!

www.caromilie.no

 


Lisa Børud
Mitt valg
(2010)
Lisa Børud har blitt 14 år, og «Mitt valg» er hennes syvende studioalbum hittil. Over 100.000 plater er blitt solgt, og barn over hele landet kan sangene hennes. Plata «Mitt Valg» definerer hvem Lisa Børud er som person, og hun stadfester at troen på Jesus er et personlig valg alle må ta uavhenig av bakgrunn. Samtidig er hele uttrykket mindre barnlig enn før, og man hører at Lisa er i ferd med å bli en voksen artist. Albumet er proppfullt av låter som setter seg i øregangene, men det skulle kanskje bare mangle med pappa Thomas som produsent, og onkel Ole som medarrangør.

www.lisaborud.no


 


Oslo Soul Children
Love
(2011)
I år har Soul Children 10-års jubileum, og hva er vel bedre å feire med enn en splitter ny CD, av høyeste kvalitet, med moderne og grensesprengende låtmateriale! Koret samarbeider her tett med produsentene Kine L. Fossheim og Olav Fossheim, i tillegg til at dirigent Ragnhild Hiis Ånestad, Knut Bjørnar Asphol og Hans Christian Jochimsen også setter sitt kvalietsstempel på tekster og melodier.

Notehefte og singback.

www.soulchildren.no

 

 


Rabakoret
Du er en juvel
(2010)
I år har Rabakoret 15 års jubileum. Nå er de ute med sin sjette CD "Du er en juvel. Rabakoret hører til Randesund menighet og har medlemmer fra 4-13 år. De er omlag 100 medlemmer.

 


Notehefte og singback.

www.rabakoret.no

 


Alle fem
Ja!
(2010)

Familien Røyland er nå ute med sin andre plate. I 2007 debuterte dem med “Superhelt”. Nå er de ute med plata “Ja!”. Dems ønske er at man på en ny måte får se at livet med Jesus er et liv fylt av glede, kjærlighet, liv, humor og musikk.

Alle låtene er skrevet av Anne Gro og Sveinung Røyland. Lillebror, Sindre Røyland, bidrar med to låter. Han er for øvrig produsent og korer også på plata. Musikerne på plata er i ultra toppklasse, og bidrar med et helakustisk, funky lydbilde.


 


Jarle Waldemar
Du har gitt meg livet
(2010)
Her kommer Jarle Waldemars splitter nye CD, og denne gang med nye sanger noe svært mange barnekorledere har etterlyst. Det musikalske uttrykket er litt tøffere sammenlignet med ”Jesus elsker alle barna” og ”Om jeg er liten eller stor”, men innholdet er like Jesus-sentrert som alltid. Denne gangen har Jarle Waldemar fått med seg både CaroMilie & Emeline og Sunniva, og dette gjør albumet enda mer variert og fengende. En sikker slager i alle norske feriebiler med barn i baksetet! Hør smakebit her!

Notehefte og singback.

www.jarlewaldemar.no

 


3G
Hele året
(2010)

Nå er søstrene Lise, Ane og Rikke fra Kristiansand ute med sin andre CD. Den første CDen het “Gaven”. Den nye CDen heter “Hele året” og tar for seg høytider fra advent til advent gjennom roligere ballader til mer pop/rock.

I motsetning til mange andre innen barnesjangeren, bruker 3G akustiske instrumenter med bl.a. mye stryk. Dette gir et varmt og autentisk lyd-
bilde. 12 nyskrevne sanger som tekstmessig er en vandring gjennom hele kirkeåret.

www.3gmusic.no


 


BIT
We sing a song
(2010)


Sangkoret BIT består av ca 40 barn i alder 4 – 16 år. De er en del av et aktivt miljø blant barn og ung i
Pinsekirken i Bærum. De har laget CDen “We sing a song” som ineholder 10 sanger på både norsk og engelsk. Det er en blanding av selvskrevne låter og coverlåter fra både Norge og utlandet.
www.bitkor.no


 


Saved
Hero
(2010)


“Saved” består av 8 jenter fra forskjellige menigheter fra Drammens-
området. Jentene er mellom 13 og 15 år. Nå er de ute med en EP med fire sanger. Sangene er engelske og er tilrettelagt for tweens.
www.saved.no

 


Jentegruppa Seven
Vi vil feire
(2010)
Jentegruppa Seven fyller 7 år i år (2010) Dette gjøres med det nye albumet "Vi vil feire". I fem år har gruppa turnert over det ganske land, og med fjorårets 60 konserter, så er det få barneartister som kan vise til lignende aktivitetsnivå. På "Vi vil feire" presenteres 11 nye låter med futt og fart - slik barna vil ha dem! Seven-jentene har vært med å bestemme tekst-innholdet, her skal det handle om ting jentene er opptatt av i hverdagen.


www.seven-jentene.com

 


Jarle Waldemar
Jesus elsker alle barna
(2009)
Jarle Waldemar er ute med en ny spennende barneCD. Her finner du gamle gode barnesanger i moderne popstil som får barna til å svinge. I tillegg finner du flere nye låter som passer yppelig til barnekor og andre barnegrupper. Sjekk ut www.barnesang.no for smakebit og mer informasjon om flere spennende produkter til bruk i barnekor. Notehefte og singback er også tilgjengelig.

 
www.jarlewaldemar.no

 


4U
Bedre sammen (2009)
Gruppa 4U består av 4 jenter og 2 gutter som elsker å synge og som sammen med et par voksne reiser rundt med en drøm om å sette fokus på at vi er BEDRE SAMMEN både som familier og menigheter!  www.gruppa4u.no .

  


Barbro Wiig Sulebakk
Sølv og gull
(2009)
Noe av de mest verdifulle vi kan gi til barna våre, er sangen og musikken. Sangene man lærer som liten, glemmer man aldri. Sangene er SØLV og GULL! De kan trøste oss når livet kjennes tungt, og gi oss lyst til å danse når livet er bra. Barbro Wiig Sulebakk har samlet flere av disse sangene sammen med egenskrevne sanger og gått i studio med musikere som Svein Skulstad, Lewi Bergrud og Arild Stav.
www.sulebakk.no

 

 


Team båt
På lag
(2009)
Team BÅT spilte for første gang sammen på Junior Oase ’08. Da samspillet satt midt i sikringsboksen, og fl ere ble påminnet fra oven om at dette skulle bli til noe varig, bestemte Team BÅT seg for å gå for Gud- og plate. ”På lag” er dermed albumet som på Gudfeldig vis fi kk knopper i løpet av vinteren, blomstret på våren, og ble sluppet på Oase sommeren ’09. Av de14 knallsterke låtene er 8 skrevet for anledningen, og 12 har aldri før sett dagens lys på plate. Tekstene er både enkle, superkompliserte, ekte, morsomme og ærlige, og refl ekterer livet som kristen i opp- og nedturer. www.mudi.no  Askim Barnegospel
V
akkert!  (2009)
"Vakkert!" er navnet på Askims Barnegospels nye CD med 10 splitter nye sanger. Plata inkluderer full singback til glede for kor i hele landet. Alle sangene er skrevet lokalt av barn, ledere og foreldre i koret. Spesielt moro er det med de barna som har deltatt med egne sanger - både tekst og melodi! Plata spenner vidt i tekstlige tema og musikalske uttrykk, men alt har en friskhet over seg som barn i alle aldre vil like. Koret har vært opptatt av å ha klart forkynnende tekster som står seg godt til bruk i trosopplæring. Det er med korets egen versjon av trosbekjennelsen, samt en nattverdsang, og mange sanger om skaperverket. www.barnegospel.no  

 CaroMilie
Vi liker å danse
(2009)
CaroMilie består av søstrene Caroline Ellingsen (12) og Emilie Ellingsen (10) fra Eik, Tønsberg. De ble belønnet med en fin 3. plass i MGP-jr i 2008 og ble mange barns favoritt. De elsker å danse og synge og nå har de vært i studio og spilt inn cd. Det er en tøff og variert cd, med MGP-hiten Vi liker å danse, sanger inspirert av Madcon og The Cheetah Girls, samt en ballade i god Rihanna-stil. I alt er det 10 sanger, inkludert en herlig cover av låten What a feeling fra Flashdance. Cd'en er produsert av Kenneth Eriksen, Unlimited Production og er mikset av Joachim Styrèn og Olav Fossheim.
www.caromilie.no

 


Superbarna
Supernova (2009)

Superbarna utgir sin debut-CD ”Supernova”. En CD du bare må ha hvis du er sanger, driver barnekor, synger i barnekor, ønsker nye fengende sanger til barnehagen eller til skolen. Du kan helt klart også nyte denne plata hjemme! Her er 11 fantastiske barnesanger som setter seg i øret og hjelper på humøret! Sprudlende sang, med drivende musikk som spenner fra pop og funk til vakre ballader. Dette er en underholdende produksjon. Singback av sangene kommer på slutten av platen. Kun norske tekster. Notehefte vil også bli tilgjengelig.

 Seven
Ellevill (2009)
Jentegruppa Seven fyller 6 år i sommer – og det gjør de med CDen ”Ellevill” I løpet av sine 6 år har gruppa solgt over 40.000 CDer og DVDer og holdt konserter i de fleste norske byer. Den nye CDen inneholder 14 av jentenes favoritter – og to nye sprelske låter.

Dette er en skikkelig gladplate med låter av Melinda E. Løver og Britt-Venke Oldebråten. Den nye CDen slippes på sommergospelfestivalen i Skudeneshavn 6.juni – med 500 barn til stede i et ellevilt storkor! Konserten blir i Parken i Skudenes havn – der også Lisa og Sofie Børud deltar sammen med Seven-jentene.
www.seven-jentene.com

 


Jarle Waldemar
Om jeg er liten eller stor (2008)

Ny spennende barneCD fra barneevangelist Jarle Waldemar. Her finner man kjente sanger som 'Om jeg er liten eller stor', 'Jeg er trygg hos deg' og 'Min båt er så liten', men også noen nye sanger som 'Jesus er min venn'. Mange fine låter for barnegospel. Hør smakebit fra 'Om jeg er liten eller stor' eller bestilles på www.barnesang.no. (Notehefte og singback)
 


Emeline og Sunniva
Det beste jeg vet
(2008)

Her er Emeline og Sunniva sin andre cd ”Det beste jeg vet” inneholder 11 friske og nye barnesanger. Produksjonen er moderne og fengende, og veldig gjennomarbeidet, og har en mer rocka stil en forrige plate. De fleste sangene er laget av mamma og pappa Lise og Tony Gulbrandsen. Tekstene tar utgangspunkt i ting jentene er opptatt av, og de har kommet med mange innspill til ting de vil ha sanger om.


 


3G
Gaven (2008)

3G er tre søstre som har gitt ut en spennende CD med navnet "Gaven". Den inneholder nyskrevne låter som egner seg godt til barnekor. Besøk hjemmesiden www.3gmusic.no
 Lisa Børud
Bli med
(2008)

Master Music skriver:
De gode tekstene og den gnistrende vokalen er der som alltid, men lydbildet har også blitt løftet mange hakk denne gang. Onkel Ole Børud er denne gang tungt inne på produksjonssiden med gitarspill, produksjon og gode blåsearrangementer. Dette har resultert i et mer funky og rocka utrykk, og det matcher Lisas velutviklede stemme utmerket. Fra sterke ballader som "Guds familie" til rocka poplåter som "Midt i mellom"; dette er tekster som bygger opp og gjør deg glad.

www.lisaborud.no


Eline & Julie Helgestad
Oh yeah
(2008)

Ny CD i salg med 8 fengende, kule helt nye sanger for barn fra 2 til 50 år !!
Også perfekt til søndagskoler og barnekor etc. pga. singback!

Julie Marie (6) og Eline (9) Helgestad er nå ute med cd’en ”Oh yeah”!
Jentene elsker å synge – og det høres! Fengende, frisk plate med singbacks
på alle spor! Perfekt for barnekor, søndagskole og alle som er glad i god
sang og musikk. www.helgestad.no

 


Sprell levende
Hjertepalass (2008)

Her er 14 sanger i regi av Norges Søndagsskole Forbund og deres resursbank Sprell Levende. Her finner du sangere som Maren Flotve Birkeland, Emeline & Sunniva samt flere barn, barnekor og solister. Albumet er vakkert produsert og nydelig arrangert av Trond Tellefsen.

Beregnet for både søndagsskoler og barnekor. Singback, bevegelser, instruksjoner og musikkvideoer finnes på DVD'en.    www.lynor.no         www.nssf.noFamilien Sulebakk
Toppen av alt (2008)

Toppen av alt er en barneplate som hele familien kan høre på. Musikken er svært variert, og svinger innom de fleste stilarter; jazz, boogie, rock, klassisk, pop og rolige ballader, og vi har lagt mye vekt på at musikken skal spilles av ”ekte musikere”, uten bruk av sampling og data. Det er Svein Skulstad som er produsent for plata. Mye av stoffet på denne plata passer UTMERKET for barnekor/ familiekor. www.sulebakk.no

 Seven-jentene
Bare herlig
(2008)

Her er Seven-jentenes fjerde CD. Denne ganger er musikken litt tøffere enn før. En spennende plate! Plata inneholder 11 nye sanger som handler om livet med hverandre, forelskelse, sorger og gleder. Flere av sangene kan brukes i skolen.
www.seven-jentene.com
 
 Sofie Børud
Gratis
(2007)

Nå skal vi endelig få stifte bekjentskap med enda en Børud-artist! Niåringen Sofie Børud kommer denne høsten med sin egen CD. Hun har lenge vært med storesøster på turné, og har også bidratt på tidligere utgivelser fra Lisa, men nå kommer hun altså med sin egen plate!
 


Lisa Børud
Favoritter
(2007)

Denne 11 åringen er ikke snau: Lisa Børud har på seks år rukket å gi ut fem CD’er og én DVD! Totalt har dette solgt over 100 000 eksemplarer - mer enn 3 ganger platina. Hun har blitt barnas favoritt med sine positive tekster og glade melodier. På dette ferske albumet er flere av hennes favoritter blitt valgt ut i tillegg til tre helt nye sanger.
 


Trygve Wikstøl
HEI
(2007)

Hei! heter siste hilsen fra Trygve Wikstøl, frilans trubadur, ungdomsdiakon i Skien kirke og barnepastor. Trygve oppsummerer de siste åra i karrieren med et forrykende album. Han gir oss 10 tøffe sanger sammen med forskjellige barnekor.
 


Alle fem
Super helt
(2007)

Alle Fem er ute med sin første barneplate som har fått navnet; Superhelt. Her er det 13 helt nye fengende barnesanger som er lette å lære, og morsomme å synge.


 


Jarle og Vegar
Fantastisk (2007)

Nye og friske sanger for barn!
Ny barneCD fra Jarle Waldemar er i nå. "Fantastisk" inneholder 14 nye og friske sanger fra Jarle og Vegar, som fungerer like godt i barnekor, på barnerommet eller i bilen. Her er det flere gode låter til barnegospelkor og Soul Children-kor.
                                                            www.barnesang.no


Askim Barnegospel
Jesusfossen (2007)

Sanger fra Askim Barnegospel skrevet av Camille Aandstad og Anders Torvill Bjorvand. Ole Børud har vært produsent. Inneholder 4 gode sanger for barnegospel, inkluderer også singback til de 4 sangene. www.barnegospel.no / www.normi-forlaget.no


 


WILLOW CREEK
24-7-365 (2007)

Lovsanger for barn!
CDen består av kjente lovsanger fra USA som er oversatt til norsk.Her er det mye sangglede, spilleglede og ikke minst mye energi! Sangerne og musikerene "gnistrer" under kyndig ledelse av produsent Trond Tellefsen.  ”24-7-365” er av en slik gjennomført kvalitet, både rent musikalsk og tekstelig, at kristne i alle aldre er i faresonen for å bli berørt av innholdet.  www.lynor.no


 

Jentegruppa Seven
Gleden bobler (2007)
Jentegruppa Seven fra Drammens-distriktet er ute med sin fjerde CD, som høster gode kritikker i norske medier. Nok en gang leverer de fengende og flott barnemusikk som plasserer troen i barnas hverdag. Tekst og musikk er laget av Sevens bakkvinner Melinda E. Løver og Britt-Venke Oldebråten. Produsenter denne gangen er Thomas og Ole Børud. www.lynor.no www.seven-jentene.com


 


Regnbuelandet
Min trofaste venn (2007)

Søndagskolen Regnbuelandet fra Åkra kirke på Karmøy gir ut egen CD!
Deres visjon er: "Regnbuelandet ønsker at barna skal velge Jesus som sin trofaste venn for alltid". De 12 sangene har hver på sin måte gitt undervisningen større dybde, og gjort det enklere å formidle budskapet til barna. CD'en inneholder også singback til samtlige 12 sanger. www.lynor.no

 


 


 

EMELINE OG SUNNIVA
Sammen med deg! (2006)
Søskenparet Emeline og Sunniva har på kort tid sunget seg inn i både barnehjerter og voksenhjerter. De har allerede rukket å være med på flere TV-programmer som for eksempel PysjPopBaluba og Julemorgen på NRK. Sammen med Deg er jentenes debut-album, og inneholder 11 nye og friske barnesanger, pakket inn i et solid og moderne lydbilde.www.lynor.noDIFFERENT COLOUR -
Different Colour
(2006)
Hold dere fast folkens! OKS-baserte Different Colour debuterer med spenstig og tøff hip-hop med gjennomsyra kristne tekster på norsk. Different Colour består av brødreparet DavidA og Daggi samt kompisen Willy. Trond Tellefsen har produsert og arrangert de 11 nye sangene som er komponert av Andreas Johnsen. I en tid hvor det ikke produseres kristen musikk beregnet på gutter i barneskole-alder, er Different Colour det tøffeste du kan gi gutta dine. Og "live" er de konger!!   www.lynor.noEndre Dåvøy og Gro Marie Woldseth
'Se jeg kan' (2006)
"Se jeg kan!" inneholder 14 nye sanger for små barn. Sangene passer for barn i 1-årsalderen og oppover. Det er mange enkle aktivitetssanger for små barn, og flere av sangene gir i tillegg gode utfordringer til barnegrupper og kor med barn i førskolealder og tidlig skolealder.

Det finnes notehefte med besifring, tekster (både bokmål og nynorsk) på alle 14 sangene. Inneholder også tips til aktiviteter og bevegelser på sangene. www.davoy.no


Føbe Edvardsen
'Completely Yours' (2006)
Dette er en ny CD fra Menigheten i Filadelfia Oslo. Føbe Elise Edvardsen har med seg ungdom, tweens og barnekoret 'Voxkids' på plata. De ønsker å sette fokus på å være en disippel og ønsker å synge for større barn. 

Joysing
Sirkus La Vita (2006)
Her kommer en spennende CD fra DFEF Spangereid. Barnekoret Joysing deltar på CDen som inneholder 13 varierte barnesanger. De fleste av sangene er med i musikalen med samme navn som CDen.


 


Mission Kids

Hei på du (2006)
Dette er virkelig en flott opplevelse. Fengende melodier og vakre tekster. 11 nye sanger for barn og unge. Alle skrevet av Kai Falck. Fremført av Mission Kids. Frisk. Fengende. Oppbyggende. Denne må du bare høre! CD’en leveres med SINGBACK. Lytt, fryd deg og syng med!


 


LISA BØRUD -
"I DAG" (2006)
Lisa Børud er ute med sin 5.CD på 5 år og nå solgt totalt over 50.000 CDer. Denne gangen får vi høre en litt mer moderne Lisa enn før, noe onkel Ole sitt eminente gitarspill bidrar til. Likevel er hun i høyeste grad fortsatt mamma og pappas lille gulljente, selvsagt sammen med lillesøster Sofie som ikke deltar denne gang. De som har fulgt med Lisa hele veien vil kjenne igjen stilen og soundet, men også her har det skjedd en positiv utviling. Tekstene er som vanlig skrevet av farfar Arnold. De som har hørt albumet, sier at dette er det beste albumet Lisa Børud noensinne har gjort.

www.lisaborud.no


”Alle mann på dekk" (2006) er en ny spennende cd med sanger fra søndagsskolen skrevet av Ole Bjørn Reinertsen. Maren Flotve Birkeland kjent fra Idol og Håvard Gryting kjent fra Oslo Gospel Choir og korist i mange TV-programmer er med å synger på CDen sammen med bl.a. Rabakoret. Inneholder 15 sanger i ulik sjanger.

Finnes også en DVD med musikkvideoer, karaoke og singback.

 


Jarle og Vegar: www.barnesang.no (2006)
SPRE LITT GLEDE
”Spre litt glede”
inneholder 13 friske og fengende sanger for store og små. Sangene passer utmerket i barnekor, barne- og familemøter.

Notehefte, singback, dramahefte, musikal, karaoke og barnebok.
Hør smakebit på www.barnesang.no


Astrid og Bjarte Leithaug (2006)
Sjernekikkert
Her kommer en CD med 11 festlige sanger fra Bjarte Leithaug. han har med datteren sin på 11 år og de lager en variert CD for hele familien.


 


 


"Helter og sånn" er en ny CD fra barnekoret i "Knoffen" i Drammen (Den Frie Evangeliske Forsamling). Inneholder 10 sanger skrevet av Cecilie Hagby. Inneholder også singback.


  


  Ivar Skippervold (2006)
Kirkegata og Skippergata
2 samle-CDer med sanger fra Ivar Skippervold. Her finner du tilsammen hele 40 sanger. 


 


”Livet er så herlig” er en ny cd med Rød Barnegospel som inneholder 12 flotte sanger (alt fra ballader til gospel med trøkk). (2005)

56 sangglade barn og flotte solister er med på å gjøre cd’en til korets beste produksjon. Svein Gundersen er produsent og gutta fra ”Piano – piano” spiller.

Cd’en kan bestilles for kun kr. 100,- (+ porto) hos Gro Heidi Hassing, tlf. 91 83 83 17 eller på mail : tejohas@online.no

SUPER DUPER
NY CD fra SEVEN! (2005)
Barnegospelgruppa SEVEN er igjen klar med nytt album i samarbeid med Thomas Børud; CDen SUPER DUPER!
www.seven-jentene.com
Lena Barnegospel er ute med sin første cd "Fremtidens Håp" (2005)
Den består av 11 nye og gamle barnegospelsanger med singback.

Lena barnegospel består av 40 barn 5-12 år og hører til på Frelsesarmeen Lena.

CD'n koster kr. 150,- og kan bestilles fra Frelsesarmeen Lena:
Tlf: 61160474 - 48893144 
Mail: lena@frelsesarmeen.no
      

Oslo Soul Children (2006)
Her er Oslo Soul Children sin nyeste CD. Den inneholder norske lovsanger med bevegelser for barn fra 10-15 år.

Finne også med notehefte.

www.soulchildren.no

Føbe Elise Edvardsen: www.filadelfia.no (2005)
Så stor...
VoxKids i Filadelfia Oslo. Inneholder sanger spilt av gutta i D'Sound. Det finnes eget notehefte og playbackCD.


 

Levende Lys
Levende Lys har de siste årene medvirket på en rekke CD-innspillinger, hele 9 til sammen. Korets ledere og produsenter er Eli Kristine og Geir Bjørnar Smebye

Bakgrunnen for innspillingene er et ønske om å formidle sanger som egner seg til bruk i barnehager, skoler, søndagsskoler, kor og annet menighetsarbeid, og til deg som ønsker gode sanger for eget bruk eller som faddergaver m.m.  Alle sangene er godt egnet for bruk i KRL-faget.
Til fem av innspillingene er det laget sanghefter hvor en finner tekster, melodilinje med besifring, henvisninger og tips til bruk av sangene. Til CD-en ”Vi tenner lys” finnes det materiell utgitt av Jubileum 2000 v/Norges Kristne råd. Når det gjelder CD-en ”Vi synger fra BARNESALMEBOKA” henviser til boken når det gjelder noter m.m. ”Hopp ut av sengen” leveres med egen singback-cd mens Lucia har singback på samme cd.

Sangene er hentet fra mange kilder, bl.a. Norsk Salmebok (19), Salmer og Viser (29), Salmer 1997 (15) og Barnesalmeboka (63). En del av sangene står også i Kyrksång, da med svensk tekst. Mange av sangene står også i diverse hefter, men noen av sangene er laget spesielt for disse innspillingene.

Du kan gjerne bestille CD-er og hefter hos oss.www.levendelys.no

Se også www.iko-forlaget.no

Barnas Gospelfest
Her er Barnas Gospelfest - 12 sanger fra denne perioden inkludert teksthefte og singback-versjoner. Her er det sanger for barnekor, familiekor, grupper og solister. Ta kontakt hvis du ønsker noter. Her er det sanger fra UT, Jakten på regnbueskatten, Her kommer vi og Ingenting skiller oss:
"Jeg kan synge yabadabadoo", "Ut å gå", "Spesiell", "Jeg kan ikke sitte stille" m.fl.
www.familiekompaniet.no

 

 • MED HELE MEG

 • inneholder 11 helt ferske sanger med singback

 • Produsert av Thomas Børud

 • Notehefte

 • DVD med bevegelser og danser til sangene.

 • Sangene er egnet for barnekor

  www.seven-jentene.com

 • SPRE GLEDEN
  inneholder 12 friske sanger som fremføres av 9 sangere fra Barnekoret CANTAI. Sangene omhandler glede og det å ta vare på hverandre, og de har et klart kristent innhold.

 • SPRE GLEDEN har singback til alle sangene.
  www.seven-jentene.com

Kongebarn
Rabakoret fra Kristiansand representerer sin nye Cd KONGEBARN. CD`en inneholder tretten nye fengende låter med gode tekster. Stilmessig spenner det seg fra rock og ballade til disco og samba. CD`en holder en høy musikalsk kvalitet, og i tillegg til CD foreligger det eget notehefte og singback. KONGEBARN er korets tredje utgivelse og mange av korets tidligere sanger er gledelig nok tatt i bruk av andre barnekor rundt om i landet.

Barnehagens favorittsanger

Denne cd'en som utkom i februar 2003, er en samling med sanger som 5000 barnehager har valgt ut ved å stemme. Cd'en inneholder også sanghefte med tekster, besifring og gitargrepene. Cd'en er ment å være fra barn til barn, derfor er det barn som synger - ikke profesjonelle barnestjerner, men vanlige barn som synger helt naturlig. Dette slik at ingen barn selv skal føle seg for dårlige til å synge i kakaoke-delen som også er på cd'en.

Les mer på www.musikkped.no 

 

Gla'vox 7 - opp og ned
Norges mest kjente barnekor Gla’Vox er ute med sin 8. utgivelse “opp&ned”. Den er full av glede og hippe låter for barn i alle aldre. Gi barna, barnebarna, oldebarna dine det beste: Jesus, og gi dem musikk som forteller hvem han er. Gla’Vox legger ikke skjul på hvem de vil hylle og det er garantert smittsomt! Alle sangene er på norsk. Gla’Vox “opp&ned” vil også være til innspirasjon for alle dere som driver med barnekor og barnearbeid.  www.glavox.no


CD-ene '2 i spann' og 'Mest fest' med Geir Hegerstrøm og Tore Thomassen inneholder mange nyskrevne sanger og noen gamle kjente, f.eks. Baluba og Liten men god som gull. Til CD-ene er det laget et notehefte med noter til alle sangene. Dessuten kan man få kjøpt singback til begge CD-ene ved å henvende seg til IKO-Forlaget på e-post: iko@iko.no eller tlf 22 59 53 40. Se mer informasjon på www.iko-forlaget.no

Oslo Soul Children er et elitekor for barn og tenåringer i alderen 10-15 år. De 50 sangerne er plukket ut ved audition. Koret synger originalskrevet og arrangert musikk med elementer fra pop, rock, R`n B og gospel.

Se http://www.soulchildren.no/

 

 

CD-en «Kom opp på fanget, nå skal vi synge!» inneholder 11 babysanger av Gro Marie Woldseth.
CD-en inneholder også singback.

www.davoy.no

 

Frelsesarmeens barnegospel i Stavanger har gitt ut CD. Etter ett års intens jobbing presenterte de "Kids Alive" på release-konsert 31. mai 2005. Kids Alive er forresten også korets navn. Det finnes både singback og noter til CDen.

Den kan bestilles hos Ole Andreas Westby på tlf: 51 82 87 27 eller e-post: post@westrecords.no

 

GOD GUD
Platen er produsert av Solveig Westby og Thor-Erik Fjellvang  for FAbU. GOD GUD-CDen inneholder selvsagt karaokeversjoner av alle sangene, så har dere ikke pianist eller band, kan dere synge sangene allikevel! Tekstene og notene finner dere til gratis nedlasting på www.fabu.no.
Tekstene handler om dagligliv, mobbing og skole, men aller mest om GUD, som har skapt oss, elsker oss og alltid er sammen med oss!

.
LAST NED NOTEHEFTE!

Waldemar&Hoholm: www.barnesang.no
Futt og fart (Filadelfia Hamar) og JUBA-gjengen (Raufoss Baptistmenighet)
Jeg tror på Jesus

CDen inneholder sanger med moderne komp for barne- og familiekor. CDen inneholder både barnesang og playback. Hør smakebit på www.barnesang.no.  Kan kjøpes direkte fra www.barnesang.no.
Finnes også i Bok og Media-butikker.
Det er laget notehefte til Cden.
Gjerpen BarneGospel og Trygve Wikstøl
Ingenting skiller oss

GBG og Tryve er klare med sin 3. CD. 14 sanger for barne-og familiekor. Her er sanger for både de minste og for de eldre barna. Variert stil med både viser, ballader, jazz, country og gospel med trøkk! 50 sangglade barn og nærmere 20 solister (!) gjør at "Ingenting skiller oss" kanskje er
vår beste produksjon til nå.
Les mer på www.familiekompaniet.no

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


1

 

 

 

 

 

 


 
© 2009 Waldemar Inspirasjon. All rights reserved. Kontakt oss.